Tento blog je preventivním opatřením proti 1) smazání pevného disku, 2) spláchnutí flashky do záchodu, 3) krádeži, ztrátě nebo požáru, při němž by došlo ke zničení jedinečného šanonu s poznámkami a texty, 4) kombinaci všech předchozích katastrof. Vychází bez jakéhokoli žánrového omezení, a to zcela nevypočitatelně buď v češtině nebo v angličtině.

pátek 22. června 2012

Co se na křtu nekonalo

Zaprvé, nekonalo se vyhlášení vítězů literární soutěže, protože na blog jsem se podívala naposledy v osm ráno, načež jsem úprkem vyrazila zachraňovat, co se dalo - rozumí se občerstvení pro hosty na křest Příručky jadranské snoubenky. (Zachránila částečně.) Teprve dnes jsem shledala, že pár minut po osmé přibyl první soutěžní příspěvek a krátce nato dokonce druhý. Děkuji oběma přispěvatelům za kuráž a invenci! Vítězem budiž vyhlášen účastník H. (výborný nápad, doporučuji rozepsat jako povídku, myslím, že byste s tím mohl(a) uspět třeba v nějaké sci-fi soutěži nebo publikaci). Druhý příspěvek má rovněž nápad, dobrý rozjezd i konec, ale napětí, které je obsaženo hned v první větě, během dialogu slábne: nůž, který nás na začátku tak vyděsil, se najednou vytratí ze scény. Doufám, že se vítěz brzy přihlásí o výhru, poražení ať netruchlí, pilují dialogy a přihlásí se o cenu útěchy ve formě dvd některé z her Divadla Járy Cimrmana.
O tom, co se na křtu nekonalo zadruhé a zatřetí, podám zprávu o víkendu (teď odcházím, podržte se, na kurz vaření, který jsem dostala od svého agenta a O.S.Nakladatele jako dárek k narozeninám, čistě z inspiračních důvodů. Zprávu podám též.)

Žádné komentáře:

Okomentovat