Tento blog je preventivním opatřením proti 1) smazání pevného disku, 2) spláchnutí flashky do záchodu, 3) krádeži, ztrátě nebo požáru, při němž by došlo ke zničení jedinečného šanonu s poznámkami a texty, 4) kombinaci všech předchozích katastrof. Vychází bez jakéhokoli žánrového omezení, a to zcela nevypočitatelně buď v češtině nebo v angličtině.

úterý 24. ledna 2012

Zprávy z tvůrčího pracoviště

Milí čtenáři, mám několik novinek: zaprvé, kniha Totál Balkán je už k dispozici i v tištěné formě a zabírá zhruba půl bytu, přestože jde o malý náklad (štěstí, že jsme se nerozhoupali k nákladu velkému, který by nás z bytu vytěsnil zcela). Knihu bude možné si objednat na dobírku přes www.totalbalkan.cz, případně zakoupit na křtu nebo na autorských čteních, o nichž zde budu včas informovat. Za druhé, v těchto dnech dokončuji rukopis další knihy, která vyjde na jaře. S ukázkou přispěchám v nejbližších dnech. A za třetí, pokud si chcete poslechnout rozhovor (nejen) o tvůrčích radostech a strastech spisovatelky, která bývala právničkou, tak si zapněte Radiožurnál dnes ve 23 hodin. 

2 komentáře:

  1. Dobrý den,
    na Jiném právu jsem kdysi narazila na Váš článek a od té doby čtu s chutí vše, co napíšete:). Protože mám raději papír než čtečku, dost mě potěšila Vaše zpráva o tom, že Totál Balkán je k dispozici už i tištěný. Objednávám okamžitě!
    Přeji Vám mnoho spokojených čtenářů a mimo jiné konečně i nějaký ten kulinářský úspěch:).
    Karolina

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc za povzbuzení, knížku si určitě objednejte přes info@totalbalkan.cz, máme už poměrně hodně rezervací. A přijďte na křest, o termínu a místě konání tu brzy budou bližší informace. Zdravím, BC

    OdpovědětVymazat