Tento blog je preventivním opatřením proti 1) smazání pevného disku, 2) spláchnutí flashky do záchodu, 3) krádeži, ztrátě nebo požáru, při němž by došlo ke zničení jedinečného šanonu s poznámkami a texty, 4) kombinaci všech předchozích katastrof. Vychází bez jakéhokoli žánrového omezení, a to zcela nevypočitatelně buď v češtině nebo v angličtině.

středa 28. listopadu 2012

Autogramiáda? Nejlépe v optice, se sklenkou červeného.

Brýle a knihy k sobě patří, to je jasné. Proto se zítra chystám spolu s Jadranskou snoubenkou, Totál Balkánem, Mými diváky i se svou dávnou prvotinou na autogramiádu do prodejny Alba Optik v Terronské 15 v Praze 6-Dejvicích: od 17h tam budou v prodeji všechny čtyři knihy za předvánoční ceny, již od 16h bude navíc probíhat ochutnávka italských vín a prezentace italských brýlí. A tak, sháníte-li knihy, brýle nebo čočky, přijďte! Třeba zjistíte, že po sklence dobrého červeného brýle na čtení vůbec nepotřebujete. 

3 komentáře:

  1. Dobrý den, omlouvám se, že nereaguji k tématu, ale měla bych na Vás takovou drzou prosbu, zda byste mi nedokázala poradit správný překlad do chorvatštiny slovního spojení "Franjovy lázně". Zasekla jsem se na správném tvaru přídavného jména. :-)
    Mockrát děkuji za případnou odpověď.
    Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemohu to zcela garantovat, ale řekla bych, že to bude "Franjove toplice". Radši si to ještě ověřte. Zdravím, B.

      Vymazat
  2. Každopádně vám děkuji!

    OdpovědětVymazat