Tento blog je preventivním opatřením proti 1) smazání pevného disku, 2) spláchnutí flashky do záchodu, 3) krádeži, ztrátě nebo požáru, při němž by došlo ke zničení jedinečného šanonu s poznámkami a texty, 4) kombinaci všech předchozích katastrof. Vychází bez jakéhokoli žánrového omezení, a to zcela nevypočitatelně buď v češtině nebo v angličtině.

neděle 15. dubna 2012

Nejlepší zápisník filmového diváka

Vyrábí ho firma Moleskine, je velmi drahý, ale já jsem měla štěstí: dostala jsem ho k Vánocům (spolu s deníkem čtenářským ze stejné edice) od svého agenta-nakladatele. Abych prý coby e-spisovatelka nezapomněla psát propiskou. Z počátečního nadšeneckého projektu "Každý týden nový záznam" pro jiné zaměstnání sešlo, ale několik kousků sešit přeci jen obsahuje.


Našla jsem například toto:

a) Domácí produkce


































b) Produkce zahraniční


































A vzhledem k tomu, že jsem po několika letech pronikla do logiky zařízení, které sluje scanner, hrozí, že čtenáře v budoucnu zahltím digitálními lejstry všech žánrů. Sezona jarních úklidů je jako stvořená pro objevování zapomenutých pamětihodností.

1 komentář:

  1. Mám ten knižní...plánovala jsem si, že budu psát poctivě, ale zatím se mi "podařily" jen tři zápisy, musím se polepšit.

    OdpovědětVymazat